Ja, de webmaster bevindt zich weer in experimentele fase. Dus waarom ook niet. Ooit had de site een geweldige *banner. En deze is in volle eer hersteld. Boven aan roteren verschillende foto's van al onze kansloze avonturen! Van Carnaval, waterskiën, BBQ's, vakanties, volleybal tot aan de Zwarte Cross. Dus neem rustig uw tijd om al deze foto's te bekijken. Echte hoogte punten verrassend dat onze vrind Woudsma (die anders nooit op de foto wil) er wel een paar FANTASTISCH opstaat.

Natuurlijk kan dit artikel weer gewaardeerd worden en kan een reactie hieronder of in het gastenboek achtergelaten worden. Dat wordt zeer gewaardeerd door de webmaster!

Voor vragen, op of aanmerkingen kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

  • Een plaatje of zelfs tekst met een vooraf bepaalde afmetingen die geplaatst kan worden op websites (van derden). U betaalt dan bijvoorbeeld voor een periode of het aantal impressies of kliks.